Times Activity Time Allocation
08:35 – 08:50 Form Time 15 Mins
08:50 – 09:50 Lesson 1 60 Mins
09:50 – 10:50 Lesson 2 60 Mins
10:50 – 11:10 Break 20 Mins
11:10 – 12:10 Lesson 3 60 Mins
12:10 – 13:50 Lesson 4 Lunch 12:10 – 12:50
Lesson 4 12:50 – 13:50
or
Lesson 4 12:10 – 13:10
Lunch 13:10 – 13:50
40 and 60 Mins
or
60 and 40 Mins
13:50 – 14:50 Lesson 5 60 Mins